Du er her

De frivillige

Solbakken har en meget aktiv og engageret gruppe af frivillige.

Vi har på plejecenter Solbakken tilknyttet en meget aktiv frivillige gruppe, som yder en stor indsats og skaber værdi for centrets beboere. Vores frivillige er i samarbejde med vores aktivitetsmedarbejdere med til at arrangere og afholde aktiviteter for beboere, som uden de frivillige kræfter ikke kunne lade sig gøre. Disse aktiviteter er blandt andet neglesalon, dansearrangementer, banko m.m.

Vores frivillige driver blandt andet kiosken, som har åbent hver tirsdag fra 10.30 til 11.30, og onsdags- og søndagscafé, hvor der er forskellige aktiviteter og underholdning, samt kaffe og kage. Herudover har vores frivillige stået for at centrets plantekasser i haven er fyldt med smukke blomster, så der dannes en hyggelig atmosfære.

Vi afholder hvert år en sommer grillfest, hvor de frivillige også spiller en vigtig rolle i forhold til at dette arrangement forløber godt. Sommer grillfesten inkluderer lækker grillmad serveret af Café Ingeborg og festlige musikalske indslag for alle beboere og deres pårørende.

 

Sidst opdateret

15.06.2021